Camping Maximum

Camping MaximumCamping Maximum is gevestigd tussen Rimini en Riccione. De camping ligt op loopafstand van het strand (ca. 50 meter vanaf de receptie) en ook populaire uitgaansgelegenheden als Club Life en Altro mondo liggen op loopafstand. Vanwege het hoge jongerengehalte is de camping naar onze mening minder geschikt voor gezinnen! De jongeren zitten op een jongerengedeelte, wat het voor jongeren wel weer ideaal maakt om snel contact te maken.

GoFUn uitzicht banner

Camping Italia

Camping ItaliaDeze camping bevind zich 2 km. van het oude centrum. De camping is 50 km2 groot en heeft de beschikking over een privé strand. De camping is opgedeeld in een gedeelte voor families en een jongerengedeelte. De warme douches zijn gratis.
De ervaringen van andere jongeren zijn erg positief over camping Italia. Om het strand te bereiken moet je één weg oversteken en je bent er! Er is een bushalte op 30 meter van de camping en s’nachts rijd er een discobus.

Camping Riccione

Modern toeristisch complex beoordeeld met 4 sterren met alle comfort. Midden in Riccione dicht bij de zee (300 m.) en 2 km van het centrum gratis te bereiken met een directe verbinding per treintje vanaf de camping of per openbaar vervoer. Verder zijn aanwezig een tennisbaan, tennistafels, volleybalveldje en zwembad met glijbaan en duikplank.

Camping Rubicone (buiten Rimini)
Camping Rubicone is een 4 sterren toeristisch complex met een oppervlakte van 120.000 m2. De camping ligt direct aan zee en beschikt over een groot privé strand, een oase van rust en ontspanning. Een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen dus.

GoFUn uitzicht banner

Meer Campings aan de Adriatische kust

Uiteraard zijn er meerdere leuke kustplaatsen aan de Adriatische kust, voor een overzicht van campings aan de Adriatische kust kun je het beste kijken op de volgende websites: