Waar moet ik op letten bij het boeken van een hotel in Rimini?

  • Rimini is groot en uitgestrekt, kijk dus goed hoe dicht het hotel bij het centrum ligt voor je boekt.
  • Kijk goed naar de faciliteiten die het hotel te bieden heeft.
  • Waar je ook aandacht aan moet besteden is dat je voordat je jouw reis boekt dat je eerst meerdere online reisbureaus bezoekt. Het kan namelijk voorvallen dat een bepaald hotel via meerdere reisbureaus werkt. En de grotere reisbureaus kunnen meestal meer hotelkamers reserveren zodat ze van het hotel een korting kunnen afdwingen. En zo dus een goedkopere reis kunnen aanbieden als een ander reisbureau kan doen voor hetzelfde verblijf.

Waar moet ik opletten bij het boeken van een hotel als ik iedere avond op stap wil?

Mocht je interesse gewekt zijn voor clubs als de Life, Blow Up, Altro Mondo en Carnaby, dan kun je het beste in de wijken (frazione) Bellariva of Miramare di Rimini zitten. In deze wijk heeft een groot deel van het uitgaansleven zich geconcentreerd. Ook rijden er vanaf hier bussen naar andere discotheken buiten het centrum van Rimini. Na het uitgaan kun je ook makkelijk (gratis) busjes regelen vanaf de discotheek naar je hotel. Zorg er in ieder geval voor dat je niet in een te afgelegen deel van Rimini je hotel boekt, want dan ben je al snel drie kwartier met het openbaar vervoer onderweg!

Waar in Rimini kan ik een hotel boeken als ik voor de cultuur en vakantierust naar Rimini ga?

Zorg dat je je hotel boekt in de buurt van het Parco Alcide Cervi, welke in het oude centrum van Rimini ligt. Meestal staat er bij de beschrijving hoeveel meter het van het oude centrum af ligt.

Wat zijn de tophotels in Rimini?

Hotel Brotas in Rimini

Hotel Brotas in Rimini

Afgaande op de ervaringen van mensen op diverse review sites worden de volgende hotels aangeraden:

Hotel Card International, vergelijk of boek bij: Trivago
Hotel Duomo, vergelijk of boek bij: Trivago

Op welke sites kan ik online een hotel boeken?

Trivago