Op dit moment zijn er geen jongerenreizen naar Rimini via Nederlandse jongeren reisorganisaties. Zodra dit veranderd melden we het hier.

GoFUn uitzicht banner

Toch op zoek naar een jongerenreis, de volgende aanbieders hebben jongerenreizen naar vele bestemmingen:

Zelf een jongerenreis naar Rimini organiseren

Omdat er geen georganiseerde jongerenreizen meer zijn naar Rimini, organiseren veel jongeren zelf een vakantie in Rimini. Hierdoor ligt de gemiddelde leeftijd inmiddels op 19+. Er zijn nog steeds genoeg Nederlandse jongeren te vinden in Rimini en de kroegen en discotheken organiseren nog iedere avond feesten in het hoogseizoen. Behoefte aan een tripje naar Venetië of San Marino, ook dat is eenvoudig zelf te regelen vanuit Rimini.

We hebben een aantal interessante websites geselecteerd die je kunnen helpen bij het organiseren van een jongerenreis naar Rimini.

groepje jongeren plezier op vakantie

Vliegen

Voor een directe vlucht kan je het beste naar Bologna vliegen. Als je vanuit Nederland naar Rimini wilt vliegen moet je altijd overstappen, wat zorgt voor een dure en lange vlucht. Transavia en Ryanair hebben vanaf Eindhoven Airport vluchten naar Bologna. In Bologna kan je vervolgens de trein pakken naar Rimini, een treinrit van ongeveer 50 minuten en tegen een tarief van minder dan 10 euro.

Via de website Skyscanner vergelijk je snel alle vliegreizen van verschillende vliegmaatschappijen naar Bologna

GoFUn uitzicht banner

Hotel / Appartement

Voor het boeken van een hotel of appartement raden we de website Trivago aan. Op deze website kan je eenvoudig filteren op aantal sterren, prijs, zwembad en afstand van het centrum. Ga je voor het uitgaansleven naar Rimini dan is een hotel in de wijk Bellariva of Marebello aan te raden.

vriendinnen drinken op het strand