Hoewel Rimini bekend staat als de badplaats van Europa voor jongeren is het ook een prima locatie voor gezinnen met kinderen. Het grote strand, de vele hotels en campings met zwembaden zijn een garantie voor een fantastische vakantie. Met de vele mogelijkheden voor uitstapjes naar Venetië, San Marino en Aquapark hoef je je geen dag te vervelen en is er ook voor de kinderen genoeg te beleven. Ook worden op steeds meer campings in Rimini jongeren geweerd, zodat je daar geen overlast zal hebben van jongeren.

Via Trivago vergelijk je snel en eenvoudig reizen naar Rimini.

Pakketreizen Rimini

  

Zelf een vakantie in Rimini organiseren

Vliegen

Voor een directe vlucht kan je het beste naar Bologna vliegen. Als je vanuit Nederland naar Rimini wilt vliegen moet je altijd overstappen, wat zorgt voor een dure en lange vlucht. Transavia en Ryanair hebben vanaf Eindhoven Airport vluchten naar Bologna. In Bologna kan je vervolgens de trein pakken naar Rimini, een treinrit van ongeveer 50 minuten en tegen een tarief van minder dan 10 euro.

Hotel / Appartement

Voor het boeken van een hotel of appartement raden we de website Trivago aan. Op deze website kan je eenvoudig filteren op aantal sterren, prijs, zwembad en afstand van het centrum. Ga je voor het uitgaansleven naar Rimini dan is een hotel in de wijk Bellariva of Marebello aan te raden. Maar ook voor de mooiste stranden kan je terecht in deze wijken.