Pretparken

Aquafan

Aquafan Riccione: het beroemdste waterpretpark van Europa. Aquafan is een pretpark in de buurt van Rimini. Je bent er vanuit het centrum in 45 minuten met de bus. 80.000 m3 water, tientallen glijbanen, whirlpool, body building, sportvelden, drie speelplaatsen voor kinderen, spel en animatie, met’s nachts een disco.

Via ascoli Piceno 4
Riccione
47838 (RN)
Tel: +39 0541 603050
www.aquafan.it

Fiabilandia

Fiabilandia is een gezellig Italiaans pretparkje, nabij Rimini. Dit familiepark is erg geschikt voor een leuk dagje vertier. Probeer eens een ritje in de Roller Boom, of bezoek de goudmijn eens. Wil je op safari, of verkies je Oosterse mysteries? Dan zit je hier alvast op je plaats. De kinderen hebben alvast een ruime keuze aan pret. Verder wordt je verwend met vele shows en entertainment. Op de website Pretparken.be vind je een uitgebreid overzicht van attracties.

Via Cardano, 15 
Rivazzurra di Rimini
47900 (RN)
www.fiabilandia.net

Italia in Miniatura

Italia in Miniatura is een zeer leuk klein parkje, waar je in hoofdzaak vele belangrijke Italiaanse en Europese bouwwerken kunt bewonderen op schaal. Ook leuk is een bootvaart door Venetië. Het park zorgt ook voor ontspanning, met een ejection seat attractie, een log flume om af te koelen, en een monorail waar je een knap panoramisch overzicht krijgt. Het park biedt veel pret voor de kinderen en zelfs shows. Zeker de moeite als je eens in de buurt bent.

Via Popilia, 239
47900 Viserba di Rimini (RN)
Tel. +39.0541.736736

www.italiainminiatura.com
info@italiainminiatura.com